VETERINÁRNÍ
PORADNA

ZAJÍMAVÉ
ČLÁNKY

Svalovec

Otázka 18.2.2019    

Dobrý den . Chci zeptat dozvěděl jsem se že může mít svalovce i prase domácí.Co ho zlikviduje jak vysoká teplota ho zničí ? Nebo i zmražení? Ptám se proto hlavně kuli uzení masa tak jestli ho to zničí. Děkuji Popelka

Veterinář odpovídá MVDr. Jaroslav Jančík: Veterinární ošetřovna Praha 9 PROFIL VETERINÁŘE

Dobrý den.Vepřové maso by mělo být tepelně ošetřeno tak,aby se zajistilo,že všechny tkáně uvnitř dosáhnou teplotu vyšší než 58 st.C. Z hlediska mražení je nutno dodržovat odpovídající teploty a časy: -15st.C: 20 dnů.,-23 st.C: 10dnů.,-30st.C: 6dnů. S pozdravem MVDr Jančík.

Další zajímavý obsah

  Položit dotaz do poradny

REGISTRACE

Můžete se zaregistrovat přes Facebook

BĚŽNÁ REGISTRACE

Vložte platný email.

Heslo musí mít minimálně 6 znaků.

Zadaná hesla se neshodují.

Tento email je již zaregistrován.
Zvažte využití funkce zapomenuté heslo.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Děkujeme za registraci!
Pokyny k aktivaci účtu najdete v emailu. Bez aktivace se nelze přihlásit!

REGISTROVAT SE

Registrací souhlasíte se zpracováním osobních údajů a přihlášením k našemu skvělému newsletteru.
Děkujeme!

PŘIHLÁŠENÍ

Můžete se přihlásit přes Facebook

BĚŽNÉ PŘIHLÁŠENÍ

Vložte platný email.

Přihlášení bylo neúspěšné.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Přihlášení bylo úspěšné!

PŘIHLÁSIT SE

Ještě u nás nemáte účet?