VETERINÁRNÍ
PORADNA

ZAJÍMAVÉ
ČLÁNKY

MVDr. Jaroslav Jančík: Veterinární ošetřovna Praha 9

84%

Všechna hodnocení veterináře

  • 5.11.2018
  • 13.11.2018
    "Za odpověď samozřejmě děkujeme, každá se cení :). Nicméně, pan veterinář mohl, aspoň nastínit oč by se mohlo jednat, jelikož jsme byli velice vystrašeni a myslím si, že právě online poradny mohou majitelům nastínit možné rizika a závažnosti případu, jelikož každý nemá veterináře hned za rohem a neordinuje mu ve městě (vesnici) každý den. Děkuji"
  • 13.11.2018
  • 13.11.2018
  • 14.11.2018
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
    "srozumitelná a rychlá odpověď."
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
    "Dobrý den, děkuji pane doktore za odpověď, pomohla mi. Člověk má o svého mazlíčka strach. J. Černíková počet tlapek 5"
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
    "Super odpověď."
  • 4.3.2019
    "Rychlá a uklidňující odpověď :-)"
  • 4.3.2019
    "Rychlost odpovědi super,jen rada nebyla dobrá,museli jsme k veterináři a ten určil zcela jinou diagnózu.Přípravkem, který nám byl doporučen, jsme pejskovi spíše ublížili"
  • 4.3.2019
  • 4.3.2019
    "Děkuji za radu"
  • 4.3.2019
    "Dobry den.byla jsem spokojena,dekuji za ochotu a dala jsem na radu pana doktora.diky"
  • 4.3.2019
    "Děkuji"
  • 4.3.2019
    "Rychlá odpoveď,vstřicky a podrobný přistup,plně dostačujici odpoved.Děkuji"
  • 4.3.2019
    "Určitě moc děkuji"
  • 4.3.2019
  • 5.3.2019
    "Děkujeme za včasnou a velmi prospěšnou radu. "
  • 5.3.2019
  • 5.3.2019
    "snaha , rychlost , vlídnost"
  • 5.3.2019
    "Rychlá a uspokojivá odpověď."
  • 6.3.2019
  • 7.3.2019
  • 7.3.2019
  • 11.3.2019
    "Super rychlá odpověď, rada mi pomohla. Děkuji :)"
  • 11.3.2019
    "Děkuji velice za rychlou odpověď. Dávám 5 tlapek ! U nás na jedné veterině, řekli, že s kocourkem se nedá nic dělat a když se do třech dnů neprobere tak je lepší ho nechat utratit. ( napadl ho pes) Tak jsme jeli na další, tam mu dali alespoň nějaké injekce, na sražení možné krevní podlitiny a udělali rentgen, že je páteř v pořádku a že se z toho možná časem dostane. ( nemohl na obě zadní nožičky) .Tak jsme si našli pána co dělá akupunkturu 20 let ( ale není veterinář) po dvou terapiích se už začal zlepšovat, už běhá ale po třech, má zájem, chce si hrát, ale nemá skoro žádné svaly v nožičce. Tak jedinou profesionální radu co s tím, jsme dostali pane doktore asi až od vás. Léky seženeme a určit dáme vědět. Ještě jednou velice děkuji za velmi rychlou odpověď a laskavost. Jana Grohmanová"
  • 11.3.2019
    "Děkuji za radu. Uvidím zda to pomuže. Nevěděla jsem že pomohou tablety."
  • 12.3.2019
    "Dobrý den, s vaší odpovědí sem byla moc spokojená, děkuji."
  • 13.3.2019
    "Radu stále testujeme. Potom dáme vědět. Zdá se , že drdy se trochu lépe vyčesávají. Uvidíme. Díky"
  • 18.3.2019
    "Děkuji panu veterináři za odpověd a info o sitiaci kterou jsme řešili byla výstižná a rychost odpovědi super."
  • 18.3.2019
  • 19.3.2019
    "Děkuji,byla to rychlá odpověď,byla jsem spokojená"
  • 20.3.2019
    "Diky"
  • 25.3.2019
    "Velmi děkuji za radu! Pokud si nebudu někdy jistá, určitě Vaší online poradny zase využiji."
  • 25.3.2019
    "Dostala jsem během několika hodin krásně vysvětlenou odpověď na mou otázku. Za mě perfektní. "
  • 25.3.2019
    "Můj dotaz byl zaslán po návratu od veterináře."
  • 25.3.2019
    "Na dotaz ohledně krav jsem dostal odpověď od veterináře, že s hospodářskými zvířaty nepracuje... Nechápu, ale respektuji... Na dotaz, kam se mohu s otázkou obrátit jsem odpověď nedostal. Tedy nevím, kam se jinam obrátit s otázkou ohledně zvířat než k veterináři, který mi odpoví, že se zvířaty nepracuje... "
  • 25.3.2019
  • 26.3.2019
  • 15.4.2019
    "Velmi ochotný přístup veterináře, rada velmi cenná a využitá s úspěchem. "
  • 15.4.2019
    "Ackoliv to nedopadlo dobre, vazim si takovychto veterinaru, kteri dokazou poradit i v rychlem casovem horizontu a jsou ochotni. Jeho pomoc pri diagnoze nam pomohla se rozhodnout a byt si jisty tim co jsme udelali pro nasi milovanou Tonicku. Moc dekujeme."
  • 15.4.2019
    "Lepší než špatná rada,byla rada nechat pohlaví určit osobně u veterináře.Zašli jsme,hoka určena jednoznačně,chlapec nikoliv.Stále ještě není dovyvinutý,ale svým chováním vůči samicím se jeho pohlaví potvrzuje :)"
  • 15.4.2019
    "Rychlá odpověď. "
  • 15.4.2019
    "Odpověď přišla během chvilky.. Pomohl mi.. Doporučuji a děkuji Petra "
  • 15.4.2019
    "dekuji za odpoved a prosim mam koupit pro 8 mesicni yorku pearl ten obojek mela uz kliste dala jsem ji pipetu moc dekuji vykoukalova odpoved prisla rychle "
  • 15.4.2019
    "Odpověď mně plně uspokojila. Děkuji pěkně. Dorčáková"
  • 15.4.2019
  • 29.4.2019
    "Rada veterináře nám pomohla, byla rychlá a moc za ní děkujeme. "
  • 29.4.2019
    "Dobrý den,děkuji p.Jančíkovi za odpověď,která mi pomohla pochopit chování kočky.Určitě doporučím známým a při dalším problému požádám o radu.Děkuji a přeji hezký zbytek dne."
  • 29.4.2019
    "Vaše odpověď byla rychlá a hlavně srozumitelně napsaná.Moc děkuji a přeji hezký den Hebelková Nora."
  • 29.4.2019
    "Dobrý den, odpověď MVDr.Jančíka byla dostačující a rychlá. Děkuji."
  • 13.5.2019
  • 13.5.2019
  • 13.5.2019
    "Mockrát děkuji za rychlou odpověď. Velice mi to pomohlo"
  • 5.8.2019
    "Na nas dotaz ohledne krmeni zelvy bylo odpovezeno, ze si to mame najit na Wikipedii. Takze trapnost..."
  • 5.8.2019
    "Ano, pan doktor poradil a uklidnil. Jeho diagnosa se potvrdila, dopadlo to dobře"
  • 5.8.2019
  • 5.8.2019
    "Čekala jsem odpověď s radou o co by se mohlo jednat, jak zkusit léčit. Nejednalo se o nijak velmi akutní problém, ale bohužel se odpověď týkala pouze poslání k veterináři. "
  • 5.8.2019
    "Odpověď na můj dotaz byla- najděte si specialistu. Tak tohle mi fakt nepomohlo. "
  • 5.8.2019
  • 5.8.2019
  • 6.8.2019
  • 6.8.2019
    "Odpověď sice přišla rychle, ale nedozvěděla jsem se absolutně to, na co jsem se tázala."
  • 6.8.2019
  • 6.8.2019
    "Odpověď mě neuspokojila . Byla strohá a informaci , že mám zajít k VET jsem věděla také , ale on měl zrovna dovolenou a potřebovala jsem řešit okamžitě. "
  • 6.8.2019
    "Hodnocení v pořádku, možná až příliš obecné. Očekávala jsem nějaké konkrétní doporučení a rady co vyzkoušet před tím, než se rozhodneme jít na doporučené krevní testy. "
  • 6.8.2019
  • 6.8.2019
  • 6.8.2019
  • 29.8.2019
  • 7.3.2022
  • 7.3.2022
    "Odpověď jsem dostala brzo, rada pomohla . Jsem spokojená. "
  • 11.3.2022
    "Dobrý den,jedte na veterinu,což vím,že tam musím,není podle mě plnohodnotná odpověd,chtěla jsem vědět ,co to může být a jestli se to stává u kočiček.Děkuji."
  • 16.3.2022
  • 20.3.2022
  • 20.3.2022
    "Eychla odooved"
  • 23.3.2022
  • 1.4.2022
    "Odpověď se mi opravdu nelíbila. Obvykle nedávám negativní hodnocení, raději nenapíšu nic... Tentokrát se ale cítím odbytá, zklamaná... Proč psát dotaz, když z "odpovědi" vyplývá, že ai autor myslí, že otravuju. Myslím si, že to, co tíží mě, viz. můj dotaz, tíží mnohé další pejskaře...Na internetu jsem odpověď nenašla, tak jsem napsala. Pan veterinář mi též doporučil jakousi knihu, neuvedl ale autora a nevím, zda název byl správně. Hledala jsem ji, nabízela se jiná,.... Ovšem jak si jako lajk mám vybrat tu správnou knihu, když nevím, která je správná... jestli tento veterinář odpovídá podbně i ostatním, ... Eva Skarolková"
  • 5.4.2022
  • 6.4.2022
  • 16.4.2022
  • 21.4.2022
    "To že jsme byli na kontrole jsem psala již v otázce a následně mi to bylo doporučeno jako rada. Nic nového jsem se tedy nedozvěděla."
  • 23.4.2022
    "Děkuji za rady."
  • 23.4.2022
  • 23.4.2022
    "Bylo by dobré přidat pár vět se zdůvodněním názoru pana oktora."
  • 5.5.2022
    "Moc děkuji za radu, pomohla."
  • 6.5.2022
    "Žádná mi nepřišla.Marcela Barvova."
  • 18.5.2022
  • 18.5.2022
    "Rada kterou jsem očekávala, přesto děkuji"
  • 27.5.2022
  • 28.5.2022
    "Odpověď rychlá a upřímná, na kontrole u našeho veterináře, který se stará o onkologické pacienty nám bylo řečeno prakticky totéž. Ještě jednou děkuji. Víc názorů mi pomáhá se s tím srovnat. "
  • 30.5.2022
    "Moc děkuji za odpověď, vše jasně vysvětleno :-)"
  • 2.6.2022
  • 3.6.2022
  • 6.6.2022
    "Rychla odpověď jsem spokojená dekuji ještě mockrát za radu Dr veterináře "
  • 9.6.2022
  • 12.6.2022
    "Dobrý den, moc vám děkuji za radu, "
  • 15.6.2022
    "Pan doktor se trefil, že u našeho pejska byla špatně stanovená diagnóza. Nejednalo se o epileptický záchvat a léky jsme po konzultaci na klinice vysadili a magnetickou rezonanci, jsme zatím nepodstoupili. Až se zklidní zmatenost bude se řešit dál, co způsobuje šmatlání nohou a případně podstoupí rentgen, nebo magnetickou rezonanci zad. Je opravdu dobré mít názor více lékařů. A děkuji za reakci na nás dotaz."
  • 17.6.2022
  • 17.6.2022
  • 19.6.2022
ZPĚT NA PROFIL VETERINÁŘE
  Položit dotaz do poradny

REGISTRACE

Můžete se zaregistrovat přes Facebook

BĚŽNÁ REGISTRACE

Vložte platný email.

Heslo musí mít minimálně 6 znaků.

Zadaná hesla se neshodují.

Tento email je již zaregistrován.
Zvažte využití funkce zapomenuté heslo.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Děkujeme za registraci!
Pokyny k aktivaci účtu najdete v emailu. Bez aktivace se nelze přihlásit!

REGISTROVAT SE

Registrací souhlasíte se zpracováním osobních údajů a přihlášením k našemu skvělému newsletteru.
Děkujeme!

PŘIHLÁŠENÍ

Můžete se přihlásit přes Facebook

BĚŽNÉ PŘIHLÁŠENÍ

Vložte platný email.

Přihlášení bylo neúspěšné.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Přihlášení bylo úspěšné!

PŘIHLÁSIT SE

Ještě u nás nemáte účet?