VETERINÁRNÍ
PORADNA

ZAJÍMAVÉ
ČLÁNKY

Nemocný pejsek

Otázka 16.7.2022     Pes

Dobrý den.Obracim se na Vás s prosbou,pomocí,potřebuji utěšit,že jsem neselhala.Mela jsem jezevčíka,v září by mu bylo 15let....v neděli se ráno ještě normálně najedl,pak najednou začal zvracet,zas a zas,přišlo nechutenství,průjem a jen ležel.Byli jsme na pohotovosti kde dostal injekce na zastavení zvracení,na zklidnění žaludku a vitamíny na podporu chuti k jídlu....dle veterináře jsem měla čekat,že bude ten den apatický a bude spát.A tak to i bylo,celý den poté jen ležel bez zájmu,nereagoval na nic.V noci jsem s ním prosedela.Hned druhý den jsem jela k našemu veterináři,kde ho prohlédl,zjistil že má horečku a dostal něco na energii a nechal si jo do večera na pozorování.Prisla jsem si pro něj večer a pejsek byl stejný jako jsem ho tam dávala.Prisli jsme domů a následovalo stejně vše jako den předtím,jen ležel,bez nálady,bez zájmu,nereagoval na nás,neměl sílu stát na nohou,napil se jen když jsem mu dala misku po čumáček.Jinak jen apaticky ležel.Hned druhý den ráno znova na veterinu a pan doktor už ho nechal ji????????Byl apatický,nezvedl hlavu,nejedl Nemohla jsem ho nechat trápit.Pan doktor ještě dodal,že se mu ani nález v krvi nelíbil.Vycitam si jestli ještě nešlo něco udělat,nějak pomoc.Prosim i Váš názor,i ten mi možná pomůže to vše překonat????Děkuji Vám

Veterinář odpovídá MVDr. Jaroslav Jančík: Veterinární ošetřovna Praha 9 PROFIL VETERINÁŘE

Dobrý den. Myslím, že zcela zbytečně hledáte chybu u sebe.,případně u veterináře. Prostě v takovém věku je zcela přirozené, že najednou selzou nějaké životně důležité orgány a nikdo s tím už nic neudělá. S pozdravem MVDr Jančík.

Reakce od tazatele

Moc děkuji za Vaše slova,chtěla jsem znát i názor jiného odborníka.Asi máte pravdu,jen mě prostě zarazilo,že jeden den byl plně fit a druhý den už to nebyl on,vždy vítal a to už nedělal,sotva zvedla hlavu,žádná reakce ani na volání,na tlesknutí,nic prostě.Vycitala jsem si,té jsem nedělala víc a nedala mu ještě šanci.Moc děkuji.

Další zajímavý obsah

Na psí a kočičí nervy pomáhá klidný přístup, psycholog nebo přírodní veterinární přípravky

Existují psi a kočky pohodáři a ti, kteří se lekají kdejakého šustnutí, stresují je cesty dopravními prostředky, na výletech zvrací, a že byste je nechali doma o samotě, si můžete nechat tak akorát zdát. Veškerý diskomfort, který vaše zvířátko prožívá a na který špatně reaguje, je pro něj stres. A koneckonců je to stres i pro vás jako pro majitele.

PŘEČÍST CELÝ ČLÁNEK
  Položit dotaz do poradny

REGISTRACE

Můžete se zaregistrovat přes Facebook

BĚŽNÁ REGISTRACE

Vložte platný email.

Heslo musí mít minimálně 6 znaků.

Zadaná hesla se neshodují.

Tento email je již zaregistrován.
Zvažte využití funkce zapomenuté heslo.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Děkujeme za registraci!
Pokyny k aktivaci účtu najdete v emailu. Bez aktivace se nelze přihlásit!

REGISTROVAT SE

Registrací souhlasíte se zpracováním osobních údajů a přihlášením k našemu skvělému newsletteru.
Děkujeme!

PŘIHLÁŠENÍ

Můžete se přihlásit přes Facebook

BĚŽNÉ PŘIHLÁŠENÍ

Vložte platný email.

Přihlášení bylo neúspěšné.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Přihlášení bylo úspěšné!

PŘIHLÁSIT SE

Ještě u nás nemáte účet?