VETERINÁRNÍ
PORADNA

ZAJÍMAVÉ
ČLÁNKY

Bile pupinky na kuzi 3 denni Korelky

Otázka 30.7.2022     Ptactvo

Dobry den, dekuji Vam, ze smim Vam polozit dotaz. Mame mladatko u nas vylihle korelky. Rodice se o nej starali velmi peclive, uz odchovali 4 jina mladatka. U posledni korelky samicka po 3.noci odmitla s nim v noci byt. Samecek presto rano vzdy prevzal svou cast zodpovednosti a peclive se o nej staral pres den. Po 5.noci jsem nasla rano mladatko uz na odchodu. Velmi mne to boli a nedokazu pochopit proc ho po 3.noci samicka odmitla. Starala jsem se tu 4.noc o nej ja a krmila ho co 2-3 hodiny specielnim krmivem na odchov mladat a pres den samecek. Nevim proc ho odmitla staraji se velmi peclive o sve mlade dodnes. Mladatko melo na brisku a na krku takove bile pupinky, ktere vypadaji podobne jako jecne zrno. Byl nemocny? Rano se jeste hybal bobecek, zkousela jsem mu dat jeste papat, ale hned na to odesel. Velmi si vycitam, ze jsem ho nevzala i tuhle noc k sobe, mozna byl podchlazeny. Jeste je mozno nutne dodat ze kdyz jsem se o nej starala, brala ho do rukou byla jsem nemocna v te dobe. Velmi mne to boli. Nevim proc ho odmitla, jestli ty pupinky byly znamkou nemoci, ale to by se asi nestaral samecek pres den. Dekuji Vam velmi za odpoved

Veterinář odpovídá MVDr. Zuzana Bernatíková PROFIL VETERINÁŘE

Dobrý večer, pokud nemáte mládě vypitvané, můžeme se jen domnívat co se tam mohlo stát. Je možné, že trpělo nějakou vrozenou nebo vývojovou vadou a samička jednala instinktivně. Bílé pupínky budou zřejmě nepodstatné, druhotná infekce. Hezký večer.

Další zajímavý obsah

Odborník

Jak se připravit na návštěvu veteriny?

Spolupráce veterináře a klienta je jedním ze zásadních bodů léčby a vzájemné porozumění, je obrovským krokem na cestě k úspěšné terapii. Jako autorka článku musím přeci jen trochu více stát na straně těch v bílých, zelených nebo modrých pláštích. Z této pozice vám i lépe přiblížím, proč ta komunikace někdy tolik vázne.

PŘEČÍST CELÝ ČLÁNEK
  Položit dotaz do poradny

REGISTRACE

Můžete se zaregistrovat přes Facebook

BĚŽNÁ REGISTRACE

Vložte platný email.

Heslo musí mít minimálně 6 znaků.

Zadaná hesla se neshodují.

Tento email je již zaregistrován.
Zvažte využití funkce zapomenuté heslo.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Děkujeme za registraci!
Pokyny k aktivaci účtu najdete v emailu. Bez aktivace se nelze přihlásit!

REGISTROVAT SE

Registrací souhlasíte se zpracováním osobních údajů a přihlášením k našemu skvělému newsletteru.
Děkujeme!

PŘIHLÁŠENÍ

Můžete se přihlásit přes Facebook

BĚŽNÉ PŘIHLÁŠENÍ

Vložte platný email.

Přihlášení bylo neúspěšné.

Nastala neznámá chyba.
Kontaktujte nás prosíme na info@radaveterinare.cz. Děkujeme.

Přihlášení bylo úspěšné!

PŘIHLÁSIT SE

Ještě u nás nemáte účet?